Etusivu
Palvelut
Metsäsuunnitelma
Puukauppa
Metsänhoito
Tietoa yrityksestä
Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

MetsäSavo Oy
Marjomäentie 164
71840 KUUSLAHTI
045 649 5551
markku@metsasavo.fi
Y-tunnus: 2723197-6

PALVELUT

Metsäsuunnitelman laadinta

metsasuunnitelma_karttaMetsäsuunnitelma on metsänomistajalle tärkeä työkalu metsänhoidon ja hakkuiden oikea-aikaisuuden ja parhaan tuoton takaamiseksi. Kun koko metsäomaisuus on samoissa kansissa, on helppo pitää kaikki toimenpiteet hallinnassa ja metsänhoitotyöt sekä hakkuut tulevat suoritetuiksi optimaalisena ajankohtana. Metsä on omistajalleen taloudellisesti arvokas ja oikein ajoitetuilla toimenpiteillä arvo säilyy parhaiten.
Lue lisää

Puukauppa

puukauppa_savoPuukauppa on metsänomistajalle aina merkityksellinen tapahtuma. Puukaupassa kymmenien vuosien työ saatetaan päätepisteeseen ja se on syytä tehdä huolellisesti. Harvennushakkuissa pyritään yleensä antamaan tilaa laadultaan parhaille puille ja näin ollen pääosassa on harvennuksen laatu sekä oikea ajankohta. Uudistushakkuissa ratkaisevia tekijöitä ovat tukin hinta sekä katkonta.
Lue lisää

Metsänhoitopalvelut

taimikonhoito_savoMetsänhoito on tärkeä osa metsän tulevaisuuden kannalta. Oikea-aikaisilla ja laadukkailla metsänhoitotoimenpiteillä maksimoidaan metsän kehitys taimikkovaiheesta ainespuuta tuottavaan vaiheeseen. Myöhässä oleva metsänhoitotoimenpide hidastaa taimikon kasvua, heikentää laatua ja vaikeuttaa tulevia toimenpiteitä. Nämä yhdessä ovat jo merkittävä taloudellinen tappio metsänomistajalle.
Lue lisää